Praktisch - Bboat
15428
page,page-id-15428,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

Praktisch

logo-titel

Iedereen Kapitein, zonder vaarbewijs!

De bediening van onze huurjachten is zo eenvoudig dat ervaring niet nodig is. We zorgen voor vertrek voor de nodige vaarinstructies. Onze boten zijn op de Belgische en Franse binnenwateren vaarvergunningsvrij.

In België is geen vaarbewijs nodig voor boten kleiner dan 15 meter en die niet sneller varen dan 20 km per uur.

Uiteraard staat ons team in voor de nodige vaarinstructies. De instructeur zal samen met de gasten een korte rondvaart maken, tot u de werking van de boot onder de knie hebt. We tonen hoe te varen, waar op te letten, en hoe aan te meren. Ook de nodige uitleg in verband met sluizen komt aan bod. Wij zorgen samen met u dat u de boot op een ontspannen en veilige manier kan besturen. Dit is ook het moment om al uw vragen af te vuren. Onze mensen zijn vertrouwd met de streek en met het vaargebied. Zo vertrek je als een volleerd kapitein en met kennis van de streek.

Vaartraining – praktijkervaring opdoen

BBoat bied ook vaartraining  – praktijkvaren aan voor wie dit wil. Met u en uw bemanning, samen met een ervaren kapitein,  op weg om als volleerd schipper de binnenwater te veroveren.

U huurt uw Linssenjacht,  exclusief voor u bestemd, een weekend of langer, terwijl u door een ervaren kapitein de knepen van het vak leert.

  • De dag van vertrek vaart de instructeur de  eerste dag 3 uur mee, na een uurtje technische uitleg over de boot, de touwen, … En dan vaart u zelf verder. Overnacht, na een welverdiende aperitief, op het Linsenjacht.
  • De volgende dag of eventueel later, als u zelf wat ervaring hebt opgedaan, komt op afspraak de schipper opnieuw aan boord om samen met u en de bemanning verder te varen en al uw vragen te beantwoorden. Normaal wordt opnieuw 4 uur uitgetrokken om als volleerd schipper met een gerust gemoed het open water te kiezen.

Binnen het gehele proces wordt veel aandacht geschonken om te leren  genieten op het water. Waarbij alle noodzakelijke elementen aan bod komen voor de kapitein, maar ook de bemanning. Sluizen, koorden, aanleggen, motor,….

Deze vaarervaring kan verder uitgebreid worden volgens wens van de klant. Eventueel kan een weekendje varen, of langer combineren tot de 12 uur noodzakelijk vaarervaring.

Vaarinstructies worden enkel gegeven op de Linssenyachten 30.9 Ac (4 tot 6 pers)

Alles wordt op maat uitgewerkt. Neem daarom contact op voor een uitgewerkt voorstel

tel. 0478/722 496  of vul onderstaand formulier in.  (graag min. vermelden aantal personen en  voorstel van data)

Naam *

E-mail *

Bericht

Abonneren op de nieuwsbrief

Luxe jachten
2-8 personen
950 km vaarwegen
Linssen kwaliteit
logo-titel

Bboat

Veronique Peene

Administratie:
Broelkaai 4 - 8500 Kortrijk - België
www.bboat.be | info@bboat.be
+32 478 72 24 96

Jachthaven:
Luitenant Generaal Gerardstraat
8520 Kuurne
0478/722 496

Beschikbaarheden
logo-titel

centrale vertrekbasis

Basis Kuurne (bij Kortrijk)

Jachthaven Kuurne | Leiekant | B 8520 Kuurne

 

Basis Zeeland – Veerse Meer

Vertrek- en aankomsttijden Kuurne (Kortrijk)

  • Weekverhuur: vanaf vrijdag 15.00 uur tot vrijdag 10.00 uur
  • Weekendverhuur: vanaf vrijdag 15.00 uur tot maandag 10.00 uur
  • Midweekverhuur: vanaf maandag 15.00 uur tot vrijdag 10.00 uur
  • Per dag aanpasbaar volgens afspraak (enkel basis Kuurne)
  • hoogseizoen  = zaterdag