Verkoop uw Linssen Jacht of verhuur uw motorjacht via Bboat!
15529
page,page-id-15529,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

Buy & charter

logo-titel

Linssenyachts

Verzeker uzelf van een financieel én emotioneel rendement!

ernest-omer-08

U droomt van een Linssen jacht, maar ontziet het vele onderhoud. Of misschien heeft u vandaag te weinig tijd om daar volop van te genieten. De kosten en het onderhoud van uw jacht blijven echter doorlopen. Wellicht kunnen wij als BBoat Jachtcharter u een oplossing aanbieden. Als professioneel jachtcharterbedrijf verhuren wij reeds meer dan 7 jaar Linssen jachten in Vlaanderen.

Wij zoeken steeds nieuwe of jonge (minder dan 5 jaar) Linssen jachten als uitbreiding en vernieuwing van onze vloot.

Alle Linssen jachten zijn welkom, meer een 40 voet of sedan staan op ons verlanglijstje.

Droomt u over de aanschaf van een Linssen jacht, overweeg dan ook eventueel het buy and charter concept.

Buy & Charter concept

Uitgangspunt voor dit concept is het behalen van gunstige propositie voor alle betrokken partijen. U als eigenaar van de boot en Bboat als bedrijfdat boten verhuurt. Beleg een deel van uw vermogen in waardevaste goederen. Verzeker uzelf niet alleen van een financieel, maar ook van een emotioneel rendement!

Neem gerust vrijblijvend contact op

+32(0)478/722.496

Hoe werkt het?

In het kort beschreven: U koopt een uw Linssen motorjacht . Omdat u het schip koopt en verhuurt aan een professioneel jachtcharterbedrijf voor een periode van 3 tot 5 jaar kunt de 21% BTW direct terugvorderen van de belastingdienst.

De verhuurvoorwaarden worden vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst. De belangrijkste punten hierin betreffen: U betaald als eigenaar de ligplaats, de verzekering en het groot onderhoud. Bboat is verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud. U heeft de eerste keus bij het gebruiken van uw eigen schip voor een periode van 4 weken en natuurlijk op last minute basis.

Waarom charteren bij BBoat?

BBoat heeft een team van ervaren enthousiaste mensen. Het is een sterk dynamisch en gezond bedrijf dat gesitueerd is op één van de mooiste vaargebieden met de dichte waterwegennet van Europa nl Vlaanderen en Noord Frankrijk. Van hieruit kan men vlot naar Nederland, Frankrijk of Wallonie varen. ‘Klantgerichtheid’ en ‘Vakantiegevoel’ met een persoonlijke aanpak staat hoog in het vaandel bij de Bboat jachtcharter.

Hoe zit het met de promotie?

Bboat zal uw charterschip uitgebreid promoten op (internationale) portals en watersportbeurzen. Er is voor Linssen jachten een Europese Linssen Boating Holiday’s folder en charterwebsite. Overigens is een Linssen motorjacht voor de Duitse klant/huurder ‘Traumschiff ‘ nummer 1. Daarnaast heeft BBoat zijn eigen website in het Nederlands, Duits, Engels en Frans met meer dan 15.000 unieke bezoekers per jaar. Er wordt tevens jaarlijks een breed pakket van marketing en promotiemiddelen ingeschakeld om een maximale verhuur te bewerkstelligen.

Troeven
  • Professioneel ondersteuning
  • Professioneel onderhoud
  • Klaar om uit te varen. Niet eerst uren voorbereiden.
  • Varende boten = minder onderhoudskosten en sluipende schade
  • Financieel rendement op uw hobby
  • kwalitatieve jachten
  • Rustig en onbekend vaargebied, met vele mogelijkheden.

Meer specifieke informatie?

U bent van harte welkom voor een persoonlijke kennismaking met BBoat . In dit gesprek met Veronique Peene zal zij u alle ins en outs vertellen. Voor een afspraak kunt u bellen op nr +32(0) 478/722.496 of een e-mailbericht sturen naar info@bboat.be U bent van harte welkom.

Misschien wens je een van onze huidige jachten in te kopen.
Vandaag hebben ter beschikking:  30.9 AC